Pravila privatnosti

 

Molimo da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste se informirali o postupcima i pravilima koje primjenjujemo za zaštitu osobnih podataka. Korištenjem naše internetske stranice potvrđujete da ste pročitali ova Pravila privatnosti te da ih razumijete. Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ova Pravila privatnosti.

Ovom Politikom privatnosti opisuju se postupci koje B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing  poduzima u svrhu zaštite privatnosti. Podatke o Vama ćemo upotrebljavati u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Internetska stranica će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnom zakonskom regulativom zaštite podataka i privatnosti.

B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing  prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama, koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev ili isporučili narudžbu, u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje.

B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing  primjenjuje sljedeća načela u svrhu zaštite Vaše privatnosti:

  • prikupljamo samo informacije koje su potrebne,
  • Vaši podatci se ne koriste u svrhe koje nisu navedene
  • ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno,
  • ne prodajemo, posuđujemo, distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
  • ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • provjeravamo da li su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

KOJI SE VAŠI PODACI PRIKUPLJAJU TE NA KOJI NAČIN?

Ova internetska stranica se može koristiti bez davanja osobnih podataka. Nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili izravno putem naše e-mail adrese, B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing prikuplja informacije o Vama. Informacije koje unosite preko internetske stranice (npr. Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev.

TKO VODI OBRADU OSOBNIH PODATAKA?

Obradu ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka vodi:

B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing 

Glavna ulica 12,

10 360 Zagreb

U KOJU SVRHU SE PRIKUPLJAJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se obrađuju isključivo kako bi se uspješno isporučila narudžba naših proizvoda ili pružio odgovor na Vaš zahtjev.

KOLIKO DUGO SE POHRANJUJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se pohranjuju u periodu kada je otvorena komunikacija sa Vama, sve u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje. U slučaju prekida daljnje komunikacije sa Vama, B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing  će nakon 6 mjeseci izbrisati Vaše osobne podatke.

U svakom trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje daljnje obrade Vaših osobnih podataka.

NA KOJI NAČIN SE KORISTE OSOBNI PODACI?

Vaše osobne podatke koristimo da bismo Vas kontaktirali i odgovorili na vaš upit, a na Vaš zahtjev, poslati ćemo Vam i e-poštu o ostalim ponudama i uslugama za koje mislimo da bi Vam mogli biti od interesa. B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing  neće dijeliti Vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

INFORMACIJSKA SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing u slučaju prikupljanja podataka o Vama, kroz primijenjene sigurnosne, fizičke, elektroničke, tehnološke, proceduralne i organizacijske mjere, osigurava da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

Ako odlučite kontaktirati nas putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici ili izravno putem e-pošte, nijedan od podataka koje otkrivate neće biti pohranjen na ovoj internetskoj stranici niti će biti prenesen ili obrađen na bilo kojoj trećoj strani.

VAŠA PRAVA

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, a u svrhu:

  • pristupa svim osobnim podacima koje smo prikupili o Vama,
  • ispravljanja osobnih podataka koje imamo o Vama,
  • brisanja svih osobnih podataka koje smo prikupili o Vama,
  • ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka od strane B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing
  • prigovora na obradu vaših osobnih podataka od strane B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing
  • zahtjeva za Vašim osobnim podacima koje ima B DESIGN, obrt za web dizajn i marketing,u svrhu prijenosa trećoj strani,

molimo Vas da nas kontaktirate na upisati mail info@b-design.agency

Na Vaš zahtjev odgovoriti ćemo besplatno.

PRAVO NA PRITUŽBU NADLEŽNOM TIJELU

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita, putem kontakata:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)

Martićeva 14

HR – 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609 000

Fax: +385 1 4609 099

e-mail: azop@azop.hr

Web: http://www.azop.hr

Kolačići

Web stranica www.b-design.agency koristi tzv. kolačiće (eng. cookies) kako bi se korisniku besplatno pružila usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke s određenim podacima Korisnika (npr. IP adresa s koje se pristupa internetskoj stranici, vrijeme spajanja itd.).

VRSTE KOLAČIĆA

Web stranica www.b-design.agency koristi sljedeće kolačiće:

  • Privremeni kolačići (Session cookies) – postavljaju se na računalo korisnika web stranica www.b-design.agency samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.b-design.agency i automatski se brišu kada se zatvori preglednik.
  • Stalni kolačići (Persistent cookies) – riječ je o kolačićima koji će ostati ”zabilježeni” u vašem internetskom pregledniku dok ne isteknu ili ih sami ručno ne izbrišete. Prikupljene informacije su anonimne, a ne uključuju vaše osobne podatke.

ZAŠTO BIH DOZVOLIO UPOTREBU KOLAČIĆA?

B DESIGN koristi kolačiće:

  • radi pružanja boljeg korisničkog iskustva;
  • za praćenje i analizu korištenja i posjećenosti naših web-mjesta;
  • za ispravan rad stranica (u slučajevima kada je to neophodno).

Detaljne informacije o kolačićima koje upotrebljava pojedina internetska stranica Korisnik dobiva odmah pri prvom posjetu internetskoj stranici. Na temelju tih informacija Korisnik pri posjetu internetskoj stranici daje ili uskraćuje svoju privolu za upotrebu kolačića. Korisnik web stranica www.b-design.agency uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. B DESIGN isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.b-design.agency u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

B DESIGN nije odgovoran za kolačiće drugih internetskih stranica koje nisu u vlasništvu B DESIGN-a. Informacije o Korisniku dobivene kolačićima povezivat ćemo s drugim podatcima o Korisniku radi boljeg upoznavanja Korisnika i pružanja boljeg Korisničkog iskustva, samo na temelju privole.

ŠTO AKO NE PRIHVATIM KOLAČIĆE?

Ako odlučite ne prihvatiti kolačiće, moguće je da se određene značajke ove internetske stranice neće prikazivati ili ispravno raditi. To će ograničiti mogućnosti koje vam pruža naša stranica te bi moglo utjecati na dizajn i korisničko iskustvo.

STATISTIKA WEB STRANICE

Web stranice www.b-design.agency prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.b-design.agency u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

OSTALO

Korištenjem web stranica www.b-design.agency smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

B DESIGN zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Prati nas na društvenim mrežama

Copyright © 2021 B Design. Made by us with ❤️.